Executive coaching

Executive ledelsescoaching er 1:1 coaching med fokus på at identificere, træne og forstærke værdiskabende adfærd.

Brugen af effektive spørgsmål samt dyb psykologisk indsigt skaber grundlaget for øget selvbevidsthed, forbedret evne til kritisk refleksion, accelereret læring, bedre teampræstationer og mere bæredygtige organisatoriske forandringer.

Et typisk coachingforløb varer 3-6 måneder og består af 6-12 coachingsessioner. Men det kan også være tre 45 minutters blitz-sessioner, hvis det er et konkret problem, der skal arbejdes med.

Hos qb3 er næsten al coaching virtuel. Dels fordi vi arbejder med klienter fra hele verden, dels fordi det er en effektiv, fleksibel, mere bæredygtig og personlig måde at samarbejde på.

Coaching kan hjælpe med at afdække blinde vinkler, styrke lederevner og med at ændre adfærd, som direkte kan påvirke organisationens resultater. Executive ledelsescoaching hjælper med at støtte og udvikle ledere, især ved skift til nye roller, nye udfordringer og mere ansvar.

Kenneths coaching sessioner engagerer. Og de inspirerer bevægelsen fra potentiale til præstation ved at tilføre struktur til samtaler, møder og forandringsinitiativer. Måden, hvorpå Kenneth coacher, forbedrer problemløsning, målsætning og beslutningstagen. Og altid med afsæt i læring og playfulness.

Book et gratis og uforpligtende møde

Udfyld formularen nedenfor og så kontakter jeg dig hurtigst muligt for at aftale et møde.